1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. İYİ Parti | Yüksel Akbaba Yeniden İl Başkanı Seçildi
Kızılay Sarıkamışta Diş Fırçası DAĞITTI

Kızılay Sarıkamış'ta Diş Fırçası DAĞITTI

Dünya Sağlık Haftası nedeniyle Türk Kızılayı Sarıkamış Şubesi, Kardeş Okulunu ziyaret ederek öğrencilere diş fırçası ile diş macunu dağıttı.

A+A-

Dünya Sağlık Haftası nedeniyle Türk Kızılayı Sarıkamış Şubesi, Kardeş Okulunu ziyaret ederek öğrencilere diş fırçası ile diş macunu dağıttı.
 

Sarıkamış Kızılay Şubesi, Kadın Kolları ekipleri, Dünya Sağlık Haftası nedeniyle kardeş okulu olan Yukarı Sarıkamış İlköğretim Okulunu ziyaret etti.
 

Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda sağlık personeli olan Alev Karakoç, Dünya Sağlık Haftası nedeniyle kardeş okulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığı konusunda katkı sağlamak amacıyla böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.
 

Alev Karakoç; “Amacımız özellikle çocuklarımıza ağız ve diş sağlığının önemini anlatmak. Bu nedenle öğrencileri ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirip diş fırçalamayı öğrettikten sonra diş fırçası ile diş macunu dağıttık. Bu organizasyonda bize destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sağlık Grup Başkanlığı’na teşekkür ederiz” dedi.
 

Yukarı Sarıkamış İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Yarış ise, Kardeş Kurum Kızılay’ın duyarlı davranışı ve eğitime verdiği her türlü destekten dolayı teşekkür etti.
 

Yaklaşık 200 öğrenciye diş fırçası ile dış macunu dağıtıldı.
 

Etkinliklere, Kızılay Şubesi Kadın Kolları Başkanı Alev Karakoç, Kızılay Kristal Kar Otel Müdürü Murat Karakoç, Gençlik Kolları Başkanı Adil Boztoprak, Sağlık Grup Başkanlığı personeli Hemşire Hediye Öztürk,Okul Müdürü Hüseyin Yarış ile öğretmenler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.