1. HABERLER

  2. Kış Oyunları İçin GERİ SAYIM BAŞLADI
Kış Oyunları İçin GERİ SAYIM BAŞLADI

Kış Oyunları İçin GERİ SAYIM BAŞLADI

2011 Kış Oyunları için geri sayım başladı. Erzurum'un oyunların havasına sokulması amacıyla şehrin muhtelif noktalarına geri sayım sayaçları yerleştirileceği bildirildi.

A+A-
2011 Kış Oyunları için geri sayım başladı. Erzurum'un oyunların havasına sokulması amacıyla şehrin muhtelif noktalarına geri sayım sayaçları yerleştirileceği bildirildi.
2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz, Erzurum'un kış turizm olanaklarının dünyaya tanıtılması için çok önemli bir fırsat olarak gördükleri Kış Oyunları'na hazırlıkların son sürat devam ettiğini söyledi.

Oyunların başlayacağı gün yaklaştıkça, heyecanın da artmaya başladığını ifade eden 2011 Kış Oyunları Koordinatörü Bekir Korkmaz, bu süreç içerisinde Erzurum'un da havaya sokulmasının gerektiğini vurguladı. Şehrin muhtelif noktalarına geri sayım sayaçları yerleştirileceğini bildiren Bekir Korkmaz, "Şu anda şehir merkezinde bu sayaçlardan yerleştirilebilecek noktaları tespit etmeye çalışıyoruz. Halkın yoğun olduğu bölgelere yerleştirilecek olan sayaçlar, Kış Oyunları için başlayan geri sayımın heyecanını, Erzurum'a da yaşatacaklar. Sayaçlar, oldukça gösterişli ve üzerinde 2011 Kış Oyunları'nın resmi logosunu taşıyor. Kış Oyunları'na kalan süre, gün, saat, dakika ve saniye olarak ayrı ayrı gösteriliyor" diye konuştu.
2011 Kış Oyunları için yapılan tanıtım ve reklam çalışmalarının, alanında uzman ve profesyonel kadrolarca yürütüldüğünü vurgulayan Korkmaz, tanıtım ve reklam çalışmalarının önümüzdeki günlerde daha çok çeşitlilik kazanacağını dile getirdi.
Koordinatör Bekir Korkmaz, "Hazırlık çalışmalarında hiçbir aksaklık yok, gerek oyunların yapılacağı tesisler, gerekse oyunlar köyünde çalışmalar son sürat devam ediyor. Biz de Kış Oyunları'nın ulusal ve uluslararası arenada tanıtımını yapabilmek için yoğun bir çaba harcıyoruz. Süre daraldıkça heyecanımız da artıyor. Bu heyecanımıza kenti de ortak ederek, Kış Oyunları'nı hep birlikte karşılayabileceğimiz bir ortam oluşturmanın gayreti içerisindeyiz" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.