1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Yüksekdağ ve Demirtaş'a Tutuklama
Kılıçdaroğlu'ndan Arena TWEETLERİ

Kılıçdaroğlu'ndan Arena TWEETLERİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Türk Telekom Arena Stadı'nda Başbakan'a yönelen tepkilerle ilgili Twitter hesabında yeni mesajlar yazdı: Bu ülkenin Başbakanı'nın toplum önünde kendi vatandaşları tar

A+A-
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Türk Telekom Arena Stadı'nda Başbakan'a yönelen tepkilerle ilgili Twitter hesabında yeni mesajlar yazdı: Bu ülkenin Başbakanı'nın toplum önünde kendi vatandaşları tarafından ıslıklanır hale gelmesinden hepimiz rahatsısız.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gergin geçen Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışının ardından tepkisini Twitter hesabından göstermişti.
 
Kılıçdaroğlu, yazdığı ilk mesajda "Protesto edildi diye, halkın parasıyla yapılan stadyumu Galatasaray'a vermem tehdidi, Başbakan'ın ruh halini gösteriyor" demişti.
 
CHP lideri, bugün Twitter'da yeni mesajlara yer verdi. Galatasaraylıların stadyumda gösterdiği tepkinin bir benzerinin Dünya Basketbol Şampiyonası finalinde yaşandığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, Türk insanının misafirperver ve devlet büyüklerine saygılı olduğunu belirtti.
 
Koca bir stadyum dolusu insanı Başbakanı ıslıklamaya iten nedeni soran Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın "Herşeyi ben bilirim, sizin için iyi olanı da ben bilirim ve yaparım" tavrıyla hareket ettiğini savundu.
 
CHP lideri, "Sürekli televizyonlardan halkı azarlayan Başbakan görüntüsü toplumsal korkuyu mu yaygınlaştırıyor dalga dalga" diye sordu.
 
Başbakan'ın kendisini ıslıklayanları "tuzu kurular, sırtı kalınlar" diye nitelendirip aşağılayarak sorunu geçiştiremeyeceğini belirten Kemal Kılıçdaroğlu, stadın halkın parasıyla yapıldığına da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.