1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Seçim Takvimi İşliyor... Kesin Aday Listeleri Açıklandı
Kılıçdaroğlu Antalya'ya GİDECEK

Kılıçdaroğlu Antalya'ya GİDECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5 Aralıkta Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının tanınmasının 76'ıncı yıldönümü çerçevesinde düzenlenecek olan program için Antalya

A+A-
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5 Aralıkta Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının tanınmasının 76' ncı yıldönümü çerçevesinde düzenlenecek olan program için Antalya'ya geleceği bildirildi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5 Aralıkta Antalya'da olacağı ve Kepez ilçesinde düzenlenecek bir etkinliğe katılacağı bildirildi. CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken ve Kepez İlçe Teşkilatı Başkanı Alican Deveci düzenledikleri ortak basın toplantısında Kılıçdaroğlu'nun ziyareti hakkında bilgi verdiler.
 
Ülken, Kılıçdaroğlu'nun Kepez Arena Kapalı Spor Salonunda Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının tanınmasının 76'ıncı yıldönümü çerçevesinde düzenlenecek olan etkinlik kapsamında Selda Bağcan'ın da misafir sanatçı olarak katılacağını söyledi.
 
Kılıçdaroğlu'na, Genel Sekreter Süheyl Batum ile Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in de eşlik edeceğini belirten Ülken, etkinliğe eski genel başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın katılmayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.