1. HABERLER

  2. Hanımağa'nın İntikamı
Kılıçdaroğlu 2 Ağustos'ta Kars'ta OLACAK

Kılıçdaroğlu 2 Ağustos'ta Kars'ta OLACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 9 Ağustos'a kadar olan programı belli oldu; Kılıçdaroğlu 2 Ağustos'ta Iğdır ve Kars'ta olacak.

A+A-
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 9 Ağustos'a kadar olan programı belli oldu; Kılıçdaroğlu 2 Ağustos'ta Iğdır ve Kars'ta olacak.
CHP Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Parti Sözcüsü Hakkı Suha Okay partisinin dünkü toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun bugüne kadar toplam 17 ili ziyaret ettiğini söyledi. Okay, ilk aşamada 9 Ağustos'a kadar yapılacak olan yurt içi gezilerinin programını açıkladı.
Haberin Devamı..
Kılıçtaroğlu Kars'a geliyor..

CHP Kars İl Başkanı Çetin Bilgir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 Ağustos'ta Kars'a geleceğini duyurdu.
CHP Kars İl Başkanı Çetin Bilgir,gazetecilere yaptığı açıklamada, 12 Eylül'de yapılacak referandumda Anayasa değişikliklerine ''hayır'' demek için CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Kars'a gelerek, miting yapacağını söyledi.
Kılıçdaroğlu'nun hazırlanan anayasa değişikliklerine hayır demek için 2 Ağustos günü Kars halkıyla beraber olacağını ifade eden Bilgir, şunları kaydetti: ''Güçler ayrılığı ilkesinin ayaklar altına alınmak istendiği bir anayasa değişikliğine, yargının siyasallaştırılarak iktidarın emrine girmesini sağlamak için yapılan bu anayasa değişikliğine, Cumhuriyetin savcılarının ve hakimlerinin Adalet Bakanının emrine girerek siyasallaşmasını sağlayacak bu anayasa değişikliğine hayır demek için 2 Ağustos'taki mitingimize Kars halkını davet ediyoruz.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum