1. HABERLER

  2. Sarıkamış Karanlıkdere Telesiyeji Bitiyor
KESK ve DİSK'ten Meşaleli EYLEM

KESK ve DİSK'ten Meşaleli EYLEM

KESK ve DİSK, TEKEL işçileriyle dayanışmak amacıyla Türkiye genelinde meşaleli yürüyüşler düzenleyecek.

A+A-
KESK ve DİSK, TEKEL işçileriyle dayanışmak amacıyla Türkiye genelinde meşaleli yürüyüşler düzenleyecek. KESK üyeleri de işyerlerinde eyleme duyarlılık oluşturmak için yakalarına konuyla ilgili kokart takacak.
Eylemlerini süresiz açlık grevi şeklinde devam ettiren TEKEL işçileri için KESK ve DİSK meşaleli eylem gerçekleştirecek. Bu kapsamda iki konfederasyon 11 Şubat’ta saat 18.00’da tüm illerde meşaleli yürüyüşler düzenleyecek. Yürüyüşler, “Kadrolu iş, örgütlü yaşam, TEKEL işçilerinin talepleri kabul edilsin” sloganıyla gerçekleştirilecek.
KESK üyeleri de işyerlerinde duyarlılık oluşturmak amacıyla yakalarına, 10 -11 Şubat tarihlerinde “4/B, 4/C’ye Hayır!, TEKEL İşçilerinin Talepleri Kabul Edilsin” yazılı kokart takacak.

Haberin Devamı..

EĞİTİM-SEN TEKEL İŞÇİLERİ İÇİN MEŞALELİ YÜRÜYÜŞ DÜZENLEYECEK
Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (EĞİTİM-SEN) Kars Şube Başkanlığı tarafından Tekel işçilerine destek amaçlı meşaleli yürüyüş düzenleneceği bildirildi.

Yazılı bir açıklama yayınlayan EĞİTİM-SEN Kars Şube Başkanı Ahmet Adıgüzel, Tekel işçilerinin haftalardır sürdürdüğü eylemine öğrencilerden esnafa, gazetecilerden sanatçılara, serbest çalışanlardan öğretim üyelerine kadar toplumun geniş kesiminin destek verdiğini belirtti. Adıgüzel, “Tekel işçilerinin direnişi, toplum vicdanında karşılığını bulmuş, mücadelenin simgesi olmuş, hükümet yalnız kalmıştır. Emekçilere yönelik topyekun bir saldırı söz konusudur. 56. gününe giren Tekel işçilerinin direnişi süresiz açlık grevi şeklinde devam ediyor. Bu temelde tekel işçilerine destek amaçlı meşaleli yürüyüş düzenleyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.