1. HABERLER

  2. Kayak Yoluna Granit DÖŞÜYORLAR
Kayak Yoluna Granit DÖŞÜYORLAR

Kayak Yoluna Granit DÖŞÜYORLAR

Palandöken Belediyesi’nce, asfaltı sürekli bozulan Kayak yolu semtin de sokak ve caddelerin bir bölümü doğal granit küp taşı ile döşenmeye başlandı.

A+A-
Palandöken Belediyesi’nce, asfaltı sürekli bozulan Kayak yolu semtin de sokak ve caddelerin bir bölümü doğal granit küp taşı ile döşenmeye başlandı.
 
Kayak yolunda ki doğal granit küp taşı döşenme çalışmalarını yerinde inceleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Kayak yolunda tespit etiğimiz bazı yollar sürekli bozuluyor. Ne kadar asfalt attıysak da bir türlü asfalt tutmadı. Kış mevsimin de sürekli bozuluyordu. Biz de yaptığımız plan ve program çerçevesin de tespit ettiğimiz güzergahlara 20 bin metrekare doğal granit küp taşı döşemeye karar verdik. Bu kararımızı şimdi hayata geçirdik ve çalışmalara başladık. Kış mevsimi gelmeden bu çalışmamızı tamamlayacağız. Doğal granit küp taşı kullanmamızdaki neden ise, sıkıştırılmış dökme kilit taşına göre daha doğal ve daha dayanıklı olmasıdır. Ayrıca Kayak yolu ve çevresin de yine diğer mahallelerimiz de yaptığımız gibi karo, bordür, kaldırım, yeşil alan ve asfalt gibi çalışmalarımız da aralıksız sürecek. Kayak yolu semtinde yeni yeşil alanlarda oluşturuyoruz. Belediye meclisimizin aldığı bir kararla Kayak yolu semtin de Palandöken Dağına bakan kısımda 30 bin metrekare alanı imara kapatarak yeşil alan oluşturulma kararı aldık. Bu alanı kademe kademe yeşile büründürüp halkımızın hizmetine sunacağız. Buda semt sakinlerine ve ilçemize hayırlı olsun. Halkımızla birlikte tek vücut olarak gayemiz ve amacımız hayata geçirmek için yerel yönetim olarak bizler de mutlu ve yaşanabilir bir Palandöken için söz veriyoruz hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız.” diye konuştu.
 
BAŞKAN BULUTLAR’IN ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDİYORUZ
 
Kayak yolu semtine yapılan çalışmaları ve belediye başkanını gayretlerini takdirle karşıladıklarını belirten semt sakinleri, ”Halkın istek ve beklentilerine duyarlı çözüm üreten hizmet için mücadele eden bir başkanımız olmasından dolayı Kayak yolu semt sakinleri olarak kendimizi şanslı görüyoruz. Sürekli semtimize gelen başkanımız sorunlarımızın takipçisi olduğunu her defasın da göstermiştir. Kendisine çalışmalarından ve duyarlılığından dolayı teşekkür ediyor başarılarını devamını diliyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.