1. HABERLER

  2. Kars Selim'de Atlı KAR SÖRFÜ
Kavgada Göğsünden BIÇAKLANDI

Kavgada Göğsünden BIÇAKLANDI

Kars'ta, işyerinde bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi hastaneye kaldırıldı. Bilinmeyen bir nedenle kendine ait işyerinde tartıştığı üç kişi tarafından göğsünden bıçaklanan M.A.E., çevredeki vatanda

A+A-
Kars'ta, işyerinde bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi hastaneye kaldırıldı. Bilinmeyen bir nedenle kendine ait işyerinde tartıştığı üç kişi tarafından göğsünden bıçaklanan M.A.E., çevredeki vatandaşlar tarafından kaldırıldığı Kars Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
M.A.E.'nin sağlık durumunun ağır olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine seferber olan doktorlar kanamayı durdurdu. Yapılan müdahalelerden sonra M.A.E.'nin hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. İşyerinin yakınında polis noktası olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, "Gündüz herkesin gözü önünde adam bıçaklanıyor. Bu bölgede polis noktası var. Polis noktasının olduğu yerde adam bıçaklanması ve elini kolunu sallayarak kaçması gerçekten düşündürücüdür" dediler.
AMBULANS GEÇ GELDİ
112 Acil Servise ait ambulansın olay yerine 20 dakika sonra gelmesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Bıçaklanan işyeri sahibinin özel otomobille hastaneye götürülmesi ve ambulansın olay yerine geç gelmesi vatandaşları kızdırdı. Şehir merkezinde olan bir olaya bu kadar geç gelen ambulansın şehir dışında olacak bir hadiseye nasıl yetişeceğini dile getiren bir vatandaş, "Allah yardımcımız olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum