1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Gözaltına Alınan Şüpheli Tutuklandı
KAÜde Kadın Sağlığı KONFERANSI

KAÜ'de 'Kadın Sağlığı' KONFERANSI

Kafkas Üniversitesi (KAÜ)'de 'Kadın Sağlığı' konulu konferans düzenlendi.

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ)'de 'Kadın Sağlığı' konulu konferans düzenlendi.

KAÜ Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü'nce Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "Kadın Sağlığı" konulu konferansa çok sayıda kadın katıldı.

KAÜ Konuk Evi Salonu'nda düzenlenen konferansa katılan Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim dalı öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Nergiz Kılıç, gerek dünya üzerinde gerekse de ülkemiz genelinde kadınların karşılaştıkları sağlık sorunları, tedavi ve tedbir yöntemleri ile ilgili bilgiler verdi.

Yrd. Doç. Dr. Nergiz Kılıç, konferansa katılan kadınlara yönelik, doğum öncesi, doğum sonrası, gebelik ve bulaşıcı hastalıklar konusunda bilgilendirdi.

KAÜ Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim dalı Başkanı Prof. Dr. Aysel Altan'da katılımcılara kadın olmanın önemi üzerine kısa bir konuşma yaptı.

Devlet Konservatuarı öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlenen katılımcılara bir de yemek verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.