1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. MHP'nin Adayına AK Parti'den Destek
KAÜde Halı Saha Futbol TURNUVASI

KAÜ'de Halı Saha Futbol TURNUVASI

Kars Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü ile ortaklaşa tertip edilen 'halı saha futbol turnuvası'nın açılış maçı, Kafkas Üniversitesi'nde yapıldı.

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü ile ortaklaşa tertip edilen “halı saha futbol turnuvası”nın açılış maçı, Kafkas Üniversitesi'nde yapıldı.

KHA'nın haberinde, Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yıldönümünü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Kars Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü ile ortaklaşa tertip edilen “halı saha futbol turnuvası”nın açılış maçı, Kafkas Üniversitesi Halı Sahasında yapıldı. Turnuvanın ilk vuruşunu ise Emniyet Müdürü Ercan Çakmak yaptı.

Üniversite öğrencileri ve emniyet personelinin izlediği açılış maçının başlama vuruşunu İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan beraber yaptılar. Emniyet Müdürü Çakmak yaptığı açıklamada amaçlarının gençlerimize sosyal aktivite imkanlarının sağlanmasına katkı sağlamak olduğunu belirterek bütün takımlara başarı dilediler.

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr .Sami Özcan da; göreve başladığı günden itibaren Kafkas Üniversitesi ile çok yakın ilişki içerisinde olan, en son geçtiğimiz hafta içerisinde TRT Radyo Günlerinin Kafkas Üniversitesinde gerçekleşmesine büyük katkı sağlayan İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’a teşekkürlerini iletti.

09 Nisan 2012 tarihinde yapılacak final müsabakası ile sonra erecek turnuvada dereceye giren takımlar, çeşitli hediyelerle ödüllendirilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.