1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 'Gündem'in Yeni Bölümü Serhat TV'de Yayınlandı
KAÜde ALES Hazılık KURSLARI

KAÜ'de ALES Hazılık KURSLARI

Kafkas Üniversitesi (KAÜ)'de Akademik Lisans Üstü Eğitim Sınavı (ALES), hazırlık kursları açılacak.

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ)'de Akademik Lisans Üstü Eğitim Sınavı (ALES), hazırlık kursları açılacak.

KAÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Murat Taşdan sorumluluğunda çalışmalarına başlayan ve bugüne kadar, Rusça, Gürcüce, Osmanlıca ve İngilizce dil kurslarının yanı sıra, Temel Bilgisayar ve WEB tasarımı eğitimi alanlarında Kars halkının kişisel gelişimine rehberlik etme yolunda önemli adımlar atan Kafkas Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi bu kez de Ön Lisans ve Lisans eğitimlerini tamamlamış ve kariyer basamaklarını tırmanarak kendisine yeni hedefler tayin etmeye çalışan vatandaşlara öncü olmayı amaçlıyor.

KAÜSEAM tarafından önlisans mezunu olup yükseköğrenimine devam ederek lisans tamamlamak isteyenler için DGS (Dikey Geçiş Sınavı), Yüksek Lisans ve Doktora amaçlayanlar içinse giriş sınavı olan ALES (Akademik Lisans Üstü Eğitim Sınavı) hazırlık kursları düzenlenecek.

Her iki kurs içinde son başvuru süresinin 27 Ocak 2012 Cuma günü olacağı, başvuruların Rektörlük binası giriş katta yer alan KAÜSEAM tarafından alınacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum