1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aç Kalan Ceylanlar Şehir Merkezine İndi
KAÜde Aldemir İçin Hüzünlü TÖREN

KAÜ'de Aldemir İçin Hüzünlü TÖREN

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Adnan Aldemir hayatını kaybetti.

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Adnan Aldemir hayatını kaybetti.

Doç. Dr. Adnan Aldemir’in vefatı münasebetiyle Fen-Edebiyat Fakültesi önünde “Anma Töreni” düzenlendi.

Törene Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan, Prof. Dr. Mitat Şahin ve çok sayıda akademik ve idari personel ile merhumun yakınları katıldılar.

Merhum Doç Dr. Adnan Aldemir için yapılan saygı duruşunun ardından merhumun özgeçmişi okundu. Ardından Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Arif Baysal ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Yüksek birer konuşma yaparak, duygularını ifade ettiler.

Rektör Prof. Dr. Sami Özcan da, merhumun bilim camiasına sunduğu katkılar, azmi, sabrı ve kararlılığının yanı sıra vefatından dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Üniversite İmamı Zafer Yerli’nin cenazeye katılan topluluktan merhum için helallik istemesi ve edilen duaların ardından, merhumun cenazesinin memleketi Erzurum’un Şenkaya ilçesi, Penek köyünde defnedilmek üzere uğurlanmasıyla, tören son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.