1. HABERLER

  2. KAÜ'lü Öğrencilerden Elazığ'a YARDIM
KAÜ'lü Öğrencilerden Elazığ'a YARDIM

KAÜ'lü Öğrencilerden Elazığ'a YARDIM

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri, Elazığ depremine yardım için kolları sıvadı.

A+A-

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri, Elazığ depremine yardım için kolları sıvadı.

7 öğrenci düzenledikleri kermes geliriyle temin edilen mutfak malzemelerini depremin meydana geldiği Elazığ’a gönderdiler.

Öğrenciler Ebru Yılmaz, Hatice Akdağ, Gülsüm Yabaş, Tuba Tintin, Hatun Aras Ve Zülküf Osman Gül, örnek bir dayanışmaya imza atarak, Elazığ depreminde yara alan ailelere bir nebze olsun yardım edebilmek amacıyla “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi adı altında faaliyet yaptılar. Okutman Aytekin Alibeyoğlu öncülüğünde işe koyulan öğrenciler, kendi imkanları dahilinde yaptıkları kermes geliriyle, Elazığ’daki ailelerin ihtiyaç duydukları mutfak eşyalarını ilgili yerlere ulaştırdılar.


Bunun mutluluğunu yaşayan öğrenciler; “Yaptıkları kermeste kendilerine destek olan hocalarına, Kars esnafına ve kendileri gibi öğretmen adaylarına teşekkür ettiler.


KAÜ’lü öğrencilerin sergiledikleri bu örnek ve anlamlı davranış Kars halkını da memnun etti. Kars’ta ikamet edip, eğitimlerini sürdüren öğretmen adaylarının daha şimdiden gelecek nesillere ne kadar güzel bir anlayış bıraktıklarını da görmüş olduk. Bu davranış aynı zamanda da öğretmen adaylarını da sevindirdi. Bu tür düşünceye sahip, paylaşımı ve yardımı benimsemiş, zamanlarını bu tür organizasyonlara ayıran öğretmenlerin var olması toplumun geleceğine de ışık tutmuş oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.