1. HABERLER

  2. Kars Selim'de Kadın ve Polis OLMAK
Kartal ile Aydar GÖZALTINDA

Kartal ile Aydar GÖZALTINDA

Brüksel'de gözaltına alınan ve aralarında KonGRA-GEL Başkanı Remzi Kartal ile Zübeyir Aydar'ın bulunduğu 12 kişi soruşturma hakimine sevk edildi.

A+A-
Belçika'da dün aralarında BDP temsilciliği ve Roj Tv stüdyolarının da bulunduğu birçok kuruma yapılan polis baskınında gözaltına alınan 22 kişiden 14'ü serbest bırakılırken, aralarında KONGRA-GEL Başkanı Remzi Kartal ve Zübeyir Aydar'ın da bulunduğu 8 kişi savcılık tarafından tutuklandı.
Brüksel'de gözaltına alınan ve aralarında KONGRA-GEL Başkanı Remzi Kartal ile Zübeyir Aydar'ın bulunduğu 12 kişi soruşturma hakimine sevk edildi. Soruşturma Hakimi De Coster, 5 kişiyi serbest bırakırken, aralarında Kartal ve Aydar'ın da bulunduğu 8 kişinin tutuklanmasına karar verdi.
Charleroi kentinde ise gözaltına alınan 4 kişi soruşturma hakimine sevk edildi. Mahkeme, 3 kişiyi serbest bırakırken bir kişinin tutuklanmasına karar verdi.
Dün gerçekleştirilen baskınlarda toplam 22 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 6'sı sorgularının ardından savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.