1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars'ta Soğuklar Yaşamı ETKİLİYOR
KarStoreda Aşıklar Gecesi DÜZENLENDİ

KarStore'da Aşıklar Gecesi DÜZENLENDİ

KarStore'da turistler için âşıklar gecesi düzenlendi. Turistler kendilerine deyiş diyen âşıkların sazına para takıp, unutulmaz bir gece yaşadıklarını söylediler.

A+A-

KarStore'da turistler için âşıklar gecesi düzenlendi. Turistler kendilerine deyiş diyen âşıkların sazına para takıp, unutulmaz bir gece yaşadıklarını söylediler.

Halitpaşa Caddesi üzerinde tarihi bir binada yöreye özgü kahvaltılar ile yöresel hediyelik eşya sunan KarStore işletmesi, kente turlarla gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler için sazlı sözlü aşıklar gecesi düzenledi.

Yöre âşıkları Bilal Ensari ve Ensar Şahbazoğlu, geceye katılan turistlerin isimlerini tek tek alarak sırasıyla hepsine deyiş dedi. Sözlü güzellemelerle ‘Serhat Kars’a hoş geldiniz’ diye türküler söyleyen âşıkların sazına para takan turistler, âşıkların deyişleri ile keyif dolu bir gece yaşadıklarını söylediler.

Karstore işletmecisi Halit Özer, “Kars’a gelen yerli ve yabancı misafirlerimize Kars’ın tarihi doksuna özgü bir yapıda açtığımız işletme ile aşıklar gecesi, Kars müzikleri ve Kafkas ekibimizle birlikte eğlence sunuyoruz. Sobada patates ve kestane ile yerli ve yabancı misafirlerimizi ağırlıyoruz. Misafirlerimizin de çokça beğenisini toplayan işletmemizde kış aylarında bu gecelerimiz her hafta aralıklarla gerçekleşiyor. Herkesin gelip bu atmosferi yaşamasını istiyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.