1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Sonuçlara İtiraz Süresi Başladı... DEM Parti, Kars'ta İptal Başvurusu Yaptı
Karstaki Elazığlılar Bir Araya GELDİ

Kars'taki Elazığlılar Bir Araya GELDİ

Kars'ta ki kamu kurumlarında çalışan Elazığlılar 'Kars İçin Yapılabilecekler' adı altında yemekli toplantıda bir araya geldiler.

A+A-

Kars’ta çalışan kamu kurumlarındaki Elazığlılar “Kars İçin Yapılabilecekler” adı altında bir restorantta düzenledikleri yemekli toplantıda bir araya geldiler.
Çevre Şehircilik Müdürlüğü’nde Araştırmacı olarak çalışan Emre Akalın’ın öncülüğünde düzenlenen toplantı yemeğinde Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimi Miktat Kaya ve birçok kamu kurumunda çalışan Elazığlılar yer aldı. Elazığlılar türküler eşliğinde yemek yiyerek, Kars için yapılabilecek hizmetleri değerlendirdiler.

Geceyle ilgili açıklama yapan Emre Akalın, Kars’ı daha iyi yerlere getirmenin derdiyle dertlenmiş olan Elazığlıları bir araya getirdiklerini söyleyerek, “Biz Kars’taki Elazığlı Kamu görevlileri olarak bugün burada Kars’a taş üstüne taş koymanın yollarını değerlendirmek üzere bir araya geldik. Ben 4 yıldan bu yana karsa hizmet etmekteyim. Kars’ta yaşayan Elazığlılar olarak bir araya gelip, Kars için neler yapabiliriz diye yemekli bir toplantı tertip ettik. Bu toplantıdaki amacımız Kars’ın daha iyi yerlere gelmesi için yapılabilecek projeleri değerlendirmektir. Kars’ın geleceği için neler yapabiliriz düşüncesiyle bu yola çıktık ve sonuç itibariyle Kars’ta yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere toplandık” şeklinde konuştu.
Gece, yöresel sanatçıların konseriyle son buldu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.