1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cide’de Balık Bolluğu Halkın Yüzünü Güldürdü
Karsta Yol ve Kaldırım ÇALIŞMALARI

Kars'ta Yol ve Kaldırım ÇALIŞMALARI

Kars'ta asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

A+A-

Kars'ta asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yaptığı açıklamada, Kars'ın modern bir görünüme kavuşması için yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

Kars'ın geliştiğini, güzelleştiğini ifade eden Bozkuş, "Bunu ben değil, dışarıdan gelen herkes söylüyor. Yapılanları Karslılar çok yakından takip ediyor. En güzel gözlemci, en tarafsız gözlemci Karslılardır. Karslılar kendilerine yapılan hizmetleri ömür boyu unutmaz. Bize durmak yakışmaz. Biz yolumuza tüm hızıyla devam ediyoruz" dedi.

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ve DSİ 24. Bölge Müdürlüğü ile protokol imzaladıklarını ifade eden Bozkuş, "Bu protokol gereği DSİ derelerin ıslahını, karayolları da şehrin giriş çıkışlarının asfaltını yapıyor. Burada söz konusu 'ben yapmışım', 'sen yapmışsın' olmamalı. Burada söz konusu Kars'a yapılıyor olmasıdır. Yani belediye parasıyla DSİ ve karayollarına yaptırıyor. Biz Kars'a çalışıyoruz. Karslılara çalışıyoruz. Asıl olan budur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.