1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta ‘Kuş Gribi’ Şüphesi
Karsta Vergi Rekortmenlerine PLAKET

Kars'ta Vergi Rekortmenlerine PLAKET

Kars Defterdarlığı 2010 yılının vergi rekortmenlerini verdiği yemekte açıkladı.

A+A-

Kars Defterdarlığı 2010 yılının vergi rekortmenlerini verdiği yemekte açıkladı.

Öğretmenevi salonunda düzenlenen yemekte 2010 yılının vergi rekortmenlerine Vali Ahmet Kara, Tugay Komutanı Tuğgenerel Mete Salt ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş tarafından plaketleri verildi.

Defterdar Hanifi Yıldırım, bu kaynaklar sayesinde devletin olmazsa olmaz olan eğitim-sağlık güvenlik gibi hizmetleri sunabildiğini, sosyal hukuk devleti olarak vergi geliri olmayan vatandaşları bir şemsiye altına aldığını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından 2010 yılında kurumlar arasında vergi rekortmeni olan 1'nci Çimento Fabrikası San. Tic. A.Ş., 2'nci, Zeki Meşrubat Ltd. Şti., 3'ncü Ser-Süt A.Ş, 4'ncü Furkan Naci İthalat-İhracat Ltd. Şti., 5'inci Erdağı A.Ş. oldu. Gelir Vergisi rekortmenlerinde ise 1'nciliği Av. Selçuk Nuray, 2'nciliği Noter Mustafa Acar, 3'ncülüğü Av. Alpay Yıldız. 4'ncülüğü Bişar Abdi Alınak alırken, 5'nci olan kişi ismini açıklanmasını istemeyen rekortmenlere plaketlerini Vali Ahmet Kara, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mete Salt ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş verdi.

Yapılan törenin ardından yemeğe geçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.