Karsta Turizm Haftası KUTLANIYOR

Kars'ta Turizm Haftası KUTLANIYOR

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kafkas Üniversitesi Turizm Meslek Yüksek Okulu orta ve ilköğretim öğrencilerinin katılımıyla yürüyüş düzenlendi.

A+A-

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kafkas Üniversitesi Turizm Meslek Yüksek Okulu orta ve ilköğretim öğrencilerinin katılımıyla yürüyüş düzenlendi.

Atatürk Caddesi üzerinde başlatılan yürüyüşe Vali Yardımcısı Murat Demirci, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Özyılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, kamu kurum ve daire müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, bu organizasyonda geleceğinin turizmcileriyle bir arada olmak istediklerini söyledi.

Doğanay; “Turizm Haftası dolayısıyla bir çok etkinliğimiz olacak. Bunlarda biriside halk yürüyüşüydü. Bunun için özellikle Kafkas Üniversitesi Turizm Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle bir arada olmak istedik. Çünkü onlar gelecekte turizme yön verecek insanlar olacaklardır” dedi.

Hakan Doğanay; “Turizm camiasının, turizm sektörünün halkla bütünleşmesi gerektiğini halkın içine inmesi gerektiğini ve halkla kopuk olmadığı göstermek istedik. Bunun için burada olduk. Turizm Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri’ni bun un için özellikle aramızda görmek istedik. Çünkü onlar yakın gelecekte turizme yön verecek insanlar olacaklar. Biz bu etkinlikle halkla bütünleşmek istedik. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. İşte buradaki kalabalık bunun en iyi örneğidir. Kars Turizm alanında Türkiye’nin sayılı ileri arasında yer alıyor. Biz Bu değerlerimizi bu etkinliklerle bir kez daha gündeme getirdik” diye konuştu.

Atatürk Caddesi’nden başlatılan yürüyüş Kültür Müdürlüğü önünde sona erdi. Daha sonra Kültür Müdürlüğü önünde folklor gösterisi yapıldı. Turizm Haftası dolayısıyla il genelinde çeşitli etkinlikler hafta buyunca yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.