1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Seçimlere Günler Kaldı... Kars’ta Kaç Seçmen Oy Kullanacak?
Karsta Temayülden Remzi Aras ÇIKTI

Kars'ta Temayülden Remzi Aras ÇIKTI

AKP'nin Kars'taki 'Temayül Yoklaması'nda en fazla oyu Remzi Aras aldı.

A+A-

AKP'nin Kars'taki ‘Temayül Yoklaması’nda en fazla oyu Remzi Aras aldı.

AKP, Kars'tan milletvekili adayı göstereceği isimleri belirlemek için aday adayları arasında temayül yoklaması yaptı.

İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’ndaki temayülde 1029 delegenin 914’ü oy kullandı. Oy verme işlemi sonrasında açılan sandıklardan en çok oy AKP eski İl Başkanı Remzi Aras'a (182) çıktı.

İŞTE İLK 10 :

1.  Remzi ARAS
2.  Selahattin BEYRİBEY
3.  Ahmet ARSLAN
4.  Muzaffer IRMAK
5.  Abdul Fettah ÇETİNKAYA
6.  Ahmet Recep TEKCAN
7.  Mehmet Sabri GÜNER
8.  Muhammet Emin PARLAK
9.  Ahmet ERDEM
10. Erkan ARAS

REMZİ ARAS TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Remzi Aras, AK Parti’nin temayül yoklamasında kendisini birinciliğe layık gören delegelere ve parti yönetimine teşekkür etti.

Aras, “Dün Kars’ta temayül yoklaması oldu. Bugün de Türkiye genelinde temayül yoklamaları oluyor. Bütün delege arkadaşlarıma, teşkilatlarıma, kadın kolları başkanıma, il başkanıma ve tüm katılımcılara teşekkür ederim. Bugün emek sarf edip köylerden işlerini bırakıp gelip bize destek oldular. Tabi bu sadece birinci kademesidir. Bugüne kadar geniş kapsamlı yapılmıyordu. Daha öncede temayül yoklamalarında bulunduğum için, orada sadece İl ve ilçe yönetim kurulu yapıyordular. Sayın Başbakanımızın talimatıyla köy başkanlarımızda, kadın kolları, gençlik kolları başkanı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyelerinin tamamı belediye başkanımızla birlikte oy kullandılar. Geniş kapsamlı olunca bütün milletvekili aday adayı arkadaşlarımızın hak veznindeki görüşünü sunuyorlar. Önce teşkilatlarımız daha sonraki yapacakları kamuoyu araştırmalarında Sivil Toplum Örgütlerinin görüşleri, tabi genel merkezimizin kurmuş olduğu komisyon huzurunda kriterleri, daha sonra Sayın Başbakanımızın huzurunda kurulan, geçen dönem 8 kişiydi bu dönem sayıyı biraz daha düşürdüler. 6-7 kişi civarında düşünüyorum. Bu süreçler başladı.” dedi.

YOLUN BAŞINDAYIZ
Aday Adaylarının daha yolun başında olduklarını belirten Aras, “Birbirinden çok değerli aday adayı arkadaşlarımız var. Bu benim 4. seçimim. Ben başta teşkilatım olmak üzere bütün Kars halkına minnettarım. Bana her dönem, kim ne yaparsa yapsın ne entrikaların içinde olursa olsun ne karışıklığın içinde olursa olsun Kars halkı bana teşkilatımla birlikte sahip çıktı. Sizlerin huzurunda bütün hemşehrilerimize, oy verende vermeyenden de Allah razı olsun diyorum, teşekkür ediyorum kendilerine.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
18 Yorum