1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bilecik Öğrenci İl Başkanı Bozüyük İmkb'den
Karsta Tefecilik OPERASYONU

Kars'ta Tefecilik OPERASYONU

Kars'ta 'Çıkar Amaçlı Suç Örgütü Kurmak, Örgüt Çerçevesinde Tefecilik Yapmak, Zorla Senet İmzalatmak, Yaralama ve Tehdit' suçlarından gözaltına alınan 6 şüpheliden 5 i çıkarıldıkları mahkemece tutukla

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince; 'Çıkar Amaçlı Suç Örgütü Kurmak, Örgüt Çerçevesinde Tefecilik Yapmak, Zorla Senet İmzalatmak, Yaralama ve Tehdit' suçlarından gözaltına alınan 6 şüpheliden 5 i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Emniyetten yapılan açıklamaya göre, 8 Şubat günü saat 08.00 sıralarında, çıkar amaçlı örgüt kurarak tefecilik yaptıkları, zorla senet imzalattıkları, yaralama ve tehdit olaylarına karıştıkları tespit edilen 6 şüpheli erkek şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 1 firari şüpheli ise henüz yakalanamazken, şüphelilerin bazı şahıslara faiz karşılığı para vererek karşılığında senet aldıkları, şahısların borçlarını ödemelerine rağmen ellerindeki senetlerle tehdit ederek daha fazla para isteyip, bu şahısları darp ettikleri tespit edildi.

Şüphelilerin ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda; çok sayıda senet, çek, tapu ve çeşitli evrak ile 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör, 1 adet kurusıkı tabanca ve 2 adet şarjör bulunarak el kondu.
Dün Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri serbest bırakılırken, diğer 5 şüpheli ise tutuklandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.