1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Ani’ye Ziyaretçi Karşılama Merkezi Yapıldı
Karsta Selahattin Alpay KONSERİ

Kars'ta Selahattin Alpay KONSERİ

Türk Polis teşkilatının 166. Kuruluş yıldönümü kutlamaları Kars'ta Selahattin Alpay konseriyle son buldu.

A+A-

Türk Polis teşkilatının 166. Kuruluş yıldönümü kutlamaları Kars’ta Selahattin Alpay konseriyle son buldu.

Saat: 18:00’de başlayan konserde Selahattin Alpay’dan önce sahneye Özlem Kızıltaş çıktı. Özlem Kızıltaş’ın konserinde eğlenen polis aileleri Selahattin Alpay’ın sahne almasıyla doyasıya bir gece yaşadılar.

Kars Kapalı Spor salonunda düzenlenen konsere, Kars Valisi Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek eşleriyle birlikte katıldılar.

Bir hafta boyunca süren Polis Haftası etkinliklerinde, Masa tenisi müsabakaları, Polis konulu resim ve şiir sergisi, Şehitler için Mevlid okutulması, Polisin adli ve önleyici görevi semineri, Tiyatro ve Selahattin Alpay konseriyle tamamlandı.

AKP'den Emniyete ZİYARET

AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Nevzat Şakiroğlu, Teşkilat Başkanı Necati Dallı, yerel Yönetimler Başkanı Ali Karadeniz ve Sosyal İşler Başkanı Sevim Arslanoğlu ile birlikte Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Emniyet Cengiz Zeybek’i makamında ziyaret ederek Polis Haftası’nı kutladılar.

AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu “İl Teşkilatı ile birlikte Polis Haftası etkinleri çerçevesinde sizleri ziyaret ettik. Sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Emniyetimizin kuruluşunun 166. yıldönümünü kutluyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretinizden son derece memnun olduk. Ben her zaman söylüyorum. Bir yerde hizmet başarıya ulaşacaksa, o yerde sivil toplum kuruluşlarının mutlaka ve mutlaka desteğinin olması gerekiyor. O fedakarlığı hep beraber yapmak gerekiyor” diye konuştu.

Sıcak ortamda geçen ziyarette karşılıklı olarak genelde Kars konuşuldu. AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ve beraberindekiler daha sonra Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.