1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Bakan Ahmet Arslan, Digor’da
Karsta Şampiyon Kanarya GECESİ

Kars'ta Şampiyon Kanarya GECESİ

Şampiyon'un taraftarları Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Kars'ta da son düdükle beraber meydanlara doldular.

A+A-

Spor Toto Süper Lig’de 34. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor’u 4-2 mağlup ederek 2010-2011 sezonunda lig tarihindeki 18. şampiyonluğunu ilan etti.
Sivasspor’un evinde konuk ettiği şampiyon Fenerbahçe son düdükle beraber sezonun gülen tarafı oldu. Şampiyon’un taraftarları Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Kars’ta da son düdükle beraber meydanlara doldular.

Faikbey Caddesi At Heykeli etrafında toplanan yüzlerce Fenerbahçe taraftarı aldıkları şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadılar.
Fenerbahçe marşları söyleyip, halaylar çekerek, takımlarının şampiyonluğunu kutlayan her yaştan taraftar gurubu meşaleler yakarak caddeleri adeta sarı laciverte boyadılar.
Araçlarla konvoy yaparak sevinen taraftarlar, araçsız olan taraftarların sürpriziyle karşılaştılar. Araçları sallayarak çılgınca şampiyonluk kutlaması yapan taraftarlar oldukça renkli sahnelere neden oldular.
Fenerbahçe bayrakları ile kaplanan cadde de parti bayraklarının sallanması da dikkatlerden kaçmadı. Seçim öncesi çalışmalarını sürdüren partililer, hem tuttukları partinin, hem tuttukları takımın bayraklarını beraber salladılar.
Araç konvoyları arasında bir arabanın kaputundan çıkan duman ise kısa süreli paniğe yol açtı. Araç sahiplerinin ve taraftarların yardımıyla problem çözülerek konvoyun yolu açıldı.
Şampiyon taraftarlarının Karsspor’u da unutmaması ve “Şampiyon Karsspor” diye bağırmaları da gözden kaçmadı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum