1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Seçime Günler Kaldı... Kars’ta Kaç Seçmen Oy Kullanacak?
Karsta Pinhani Konserine Yoğun İLGİ

Kars'ta Pinhani Konserine Yoğun İLGİ

Kars İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda sahne alan sevilen Rock müziği grubu Pinhani, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

A+A-

Kars İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda sahne alan sevilen Rock müziği grubu Pinhani, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Kavak Yelleri dizisinin tüm müziklerini yapan ve kısa zamanda geniş bir hayran kitlesine sahip olan Grup Pinhani, Kars Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 'beyaz uykusuz uzakta' adlı Kültür Sanat Festivali kapsamında konser verdi.

Konser öncesi konuşan Pinhani Grubu solistleri Kars'ta karşılaştıkları bu yoğun ilgiye çok teşekkür ettiklerini belirterek, "Bu kadar sevildiğimizi bilmiyorduk. Sizlerin sevgisi ve ilgisi bizim doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir. Kendimizi çok iyi hissediyoruz. Sizlerden ve üniversite öğrencilerden çok büyük enerji aldık sağ olun" dediler. Daha sonra yoğun alkışlar eşliğinde sahne alan Pinhani eski ve yeni albümünden şarkılar seslendirdi. Kavak Yelleri dizisi ile birlikte herkes tarafından sevilen Hele Bir Gel, Belki Sevmekten Hiç Usanmam, Yalandan da Olsa şarkılarının yanı sıra albümünden diğer şarkıları da başarıyla seslendiren Pinhani, konseri izleyenleri coşturdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.