Karsta Lise Önünde Pompalı DEHŞETİ

Kars'ta Lise Önünde Pompalı DEHŞETİ

Kars'ta Kız Meslek Lisesi önünde bir genç av tüfeği ile saçtı.

A+A-

Kars’ta bugün Kız Meslek Lisesi’nde meydana gelen av tüfeğiyle yaralama olayında ameliyata alınan 17 yaşındaki liseli genç kız hayatını kaybetti.

İsminin (Sena)KHA Seda Sürmeli olduğu öğrenilen liseli kızın Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi 11 sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Haberin Öncesi

Kars’ta Kız Meslek Lisesi önünde bir genç av tüfeği ile saçtı. 5 kişinin yaralandığı olayın şüphelisi kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre kız meselesinden kaynaklandığı ileri sürülen olay bugün saat 12.30 sıralarında Kız Meslek Lisesi önünde meydana geldi.

20 yaşlarındaki bir genç, okul önünden geçmekte olan iki gence av tüfeği ile ateş etti. Olayda ikisi bayan 5 kişi yaralandı. Yaralıların ikisinin yoldan geçmekte olan bayan olduğu, birin de Kütüphane Müdiresi Mehtap Ç. olduğu öğrenildi.

Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılar; Anıl Ç. (21), Mehtap Ç. (44), Hüseyin Ç. (öğrenci), Ufuk T. (29), Sena S. (17) tedavi altına alındı.

Olay yerinden geçerken Av tüfeğinden çıkan saçmalardan yaralanan Kütüphane Müdiresi Mehtap Ç. yoğun bakıma alınırken, Sena S. ise ameliyata alındı. Yaralılardan Anıl Ç. ise ileri tetkik ve tedavi için Erzurum’a sevk edildi.

Olayın ardından kayıplara karışan şüphelisi genç ise polis tarafından aranıyor.

Polis; kız meselesinden kaynaklandığı ileri sürülen olayın husumet davası olabileceği üzerinde de duruyor.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.