1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Selim’de 3 Kişi Sobadan Zehirlendi
Karsta Kutsal Emanetler ve Hat SERGİSİ

Kars'ta Kutsal Emanetler ve Hat SERGİSİ

Kars'ta 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri, 'Kutsal Emanetler ve Hat Sergisinin' açılışı ile başladı.

A+A-

Kars'ta 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri, 'Kutsal Emanetler ve Hat Sergisinin' açılışı ile başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, Baş Müfettişi Nurullah Fidan ve Müfettiş Yardımcısı Bilal Aksoy'un da aralarında bulunduğu, Müftü Vekili Eyüp Karakelle, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prf.Dr. Sami Özcan, Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, Azerbaycan Kars Başkonsolos Yardımcısı Asiman Aliyeva ve vatandaşlar, imam hatip lisesi mehteran takımının özel marşlarının eşliğinde Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı'na geçerek, 'Kutsal Emanetler ve Hat Sergisinin' açılışını yaptı.

Mehteran eşliğinde gerçekleştirilen açılışta konuşan Kars Müftü Vekili Eyüp Karakelle Hz. Muhammed'in iyi anlaşılması gerektiğini söyledi.

Kutlu Doğum'un bu yılki konusunun kardeşlik ve kardeşlik hukuku olduğunu hatırlatan Karakelle, "Buna çok ihtiyacımız var. Müslüman ülkelere baktığımızda Peygamber Efendimiz'in ortaya koyduğu davranış modellerini yeterince özümseyemediklerini görürüz. Buna bir katkımız olursa ne mutlu bize." dedi.

Sergi, 3 gün boyunca ziyaretçi açık olacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.