Karsta Kız Kuran Kursları YARIŞTI

Kars'ta Kız Kur'an Kursları YARIŞTI

Kars'ta İl Müftülüğünün düzenlemiş olduğu il geneli Kız Kur'an Kursları arası bilgi yarışmasını Merkez İstasyon Kız Kur'an Kursu kazandı.

A+A-

Kars’ta İl Müftülüğünün düzenlemiş olduğu il geneli Kız Kur’an Kursları arası bilgi yarışmasını Merkez İstasyon Kız Kur’an Kursu kazandı.

Kars Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu'nde gerçekleşen programda ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu ardından müftülük görevlisi Bahçeli Ocak tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

Açılış konuşmasını İl Müftü Vekili Eyüp Karakelle yaptı. Daha sonra sahneye çağrılan Betül Gök’ün "Adın Geçer" naat’ı salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Baba İsrafil Gök kızının Kutlu Doğum Haftası öncesi yarışma ilan edildiğini öğrenince özellikle bu naat’ı seçtiğini vurgulayarak, “Kızım internetten özellikle bu şiirin bu naat’ın videolarına bakarak çalıştı. Evde sık sık bu naat’ı birlikte okuduk, 5 yaşındaki kardeşide ezberledi. Tabi evde de duygulu anlar yaşadık ve bugün burada salonumuzda duygulu anlar yaşandı.”dedi.

MERKEZ KIZ KUR’AN KURSU BİLGİ YARIŞMASININ BİRİNCİSİ

Kars İl Müftü Vekili Eyüp Karakelle ise içten okunan naat’tan etkilenmemek mümkün değildi, Betül kızımızı ve ailesini tebrik ediyorum ifadeleri kullanarak, 2011-2012 eğitim öğretim yılında, Kız Kur’an Kursları arasında düzenlenen bilgi yarışmasının sonucunda, 1. Merkez İstasyon Kız Kur’an Kursu’nun olduğunu 2. Akyaka Kız Kur’an Kursu olduğunu ve 3. ise Sarıkamış Kız Kur’an Kursu’nun olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum