1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Bayramoğlu'ndan Bakan Arslan’a Maç Daveti
Karsta Karı Kocaya Evlerinde İNFAZ

Kars'ta Karı Kocaya Evlerinde İNFAZ

Kars'ın 30 Ekim Mahallesi TOKİ Konutlarında yaşanan cinayet olayında karı koca başlarından vurulmuş halde bulundu.

A+A-

Kars’ın 30 Ekim Mahallesi TOKİ Konutlarında yaşanan cinayet olayında karı koca başlarından vurulmuş halde bulundu.

Kars merkez 30 Ekim Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarında bugün sabah saatlerinde bir çocuğun ağlama sesi üzerine çağrılan polis, eve girdiğinde ağlayan çocuğun baba ve annesinin cansız bedenleri ile karşılaştı.

Kars'ta bir çocuğun ağlama sesi üzerine kapısı zorla açılarak girilen evde polis, Semra ve Öztürk Aras çiftinin cesetleriyle karşılaştı. Minibüs şoförü Öztürk Aras'ın tartışma sonucu ikinci eşi Semra'yı tabanca ile öldürdükten sonra silahı kendine doğrultarak intihar ettiği ileri sürülüyor.

Saat 10.00 civarında 30 Ekim Mahallesi TOKİ Konutları'nda meydana gelen olay, TOKİ konutlarının 1'inci katında oturan Semra ve Öztürk Aras çiftinin 1 yaşındaki çocukları Talip'in uzun süre ağlaması üzerine, durumdan şüphelenen komşularının kapıyı çalması ile ortaya çıktı. Kapının açılmaması üzerine durumdan şüphelenen komşuları durumu polise bildirdi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan polisin de kapıyı çalması ve açılmaması üzerine çilingir çağrıldı. Açılan kapı ardında, polis 2 yıllık evli Semra ve Öztürk Aras çiftinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından, evden çıkarılan cesetler cenaze aracıyla devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, dün gece bir düğüne katılan çiftin evlerine döndüklerinde aralarında tartışma çıktığı, bunun üzerine minibüs şoförü olan Öztürk Aras'ın, ikinci eşi Semra'yı tabancayla başına ateş ederek öldürdükten sonra, silahı kendi başına doğrultup tetiği çekip intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.