Karsta Kaçak Akaryakıt OPERASYONU

Kars'ta Kaçak Akaryakıt OPERASYONU

Kars'ta düzenlenen operasyonda 20 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi.

A+A-

Kars'ta düzenlenen operasyonda 20 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kars Cumhuriyet Başsavcılığı kontrolünde kent merkezinde bir ev ve iş yerinde eş zamanlı arama yaptı. Ekipler tarafından yapılan aramada, ev ve iş yerinde 20 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Muhafaza altına alınan kaçak akaryakıtın düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen en yüksek miktar olduğu kaydedildi.

Benzer Haber

6 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kars'ta polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan kamyonetten kaçak sigara çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Kars-Iğdır Karayolu'nda durumundan şüphelendikleri ve 'dur' ihtarı çektikleri aracın durmayarak kaçmasıyla birlikte polis ile kamyonet arasında kovalamaca başladı. Polisin ısrarla takip ettiği ve Derecik Köyü'nde yakaladığı kamyonette arama yapıldı.

Yapılan aramada, çeşitli markalarda toplam 6 bin 950 paket kaçak sigara ve 18 adet 9 milimetre çapında fişek ele geçirildi.

Ele geçirilen sigara ve fişekleri muhafaza altına alan polis, olayla ilgili şüpheli Z.A. ile A.Y.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.