1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Haydar Aliyev, Kars'ta Anıldı
Karsta Hemzemin Geçit ÇİLESİ

Kars'ta Hemzemin Geçit ÇİLESİ

Kars'ta Digor yolundaki hemzemin geçidin yapılmaması sürücüleri çileden çıkardı

A+A-

Kars’ta Digor yolundaki hemzemin geçidin yapılmaması sürücüleri çileden çıkardı

Kars’ta özellikle Bahçelievler ve 30 Ekim mahalleleri ile Digor-Iğdır karayolunu birbirine bağlayan geçidin biran önce yapılması isteniyor.

Zaman zaman hemzemin geçidin bozuk olması nedeniyle araçlarını demiryolu üzerinde stop ettiren sürücüler ayrıca araçlarının alt takımlarında da zarara yol açtığını savundular.
Tren hattı caddesi üzerinde ki Alparslan mahallesi, eski kömür tevzi ve Halitpaşa mahallesine bağlantı kuran hemzemin geçitlerin sorunsuz yapıldığını ifade eden sürücüler Diyor yolu güzergahında tren garının yanında bulunan hemzemin geçidinde biran önce yapılmasını talep ettiler.
Sürücüler, yetkililere seslenerek, “Biran evvel kazalara da davetiye çıkaran hemzemin geçidin yapılmasını istiyoruz. Önümüzde kış ayları yaklaşıyor. Kış bastırmadan bu bölgede ki en çok trafik akışının olduğu hemzemin geçidi yetkililerin yapması lazım. Bu geçitte meydana gelebilecek bir kazanın sorumluluğu kimde olacak? Temennimiz kazalar meydana gelmeden hemzemin geçidin biran evvel yapılması yönündedir” diye konuştular.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.