1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ortacalı Genç Yazarın İlk İmza Günü
Karsta Fuhuş Operasyonu 13 GÖZALTI

Kars'ta Fuhuş Operasyonu 13 GÖZALTI

Kars'ta polis Ardahan yolu üzerinde faaliyet yapan üç gazinoya eş zamanlı operasyon düzenledi.

A+A-

Kars’ta polis Ardahan yolu üzerinde faaliyet yapan üç gazinoya eş zamanlı operasyon düzenledi. Polisin yaptığı operasyonda şüpheli 13 kişi fuhuşa aracılık ve fuhuşa yer temin ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.
 

Polisin düzenlediği eş zamanlı operasyonda gözaltına alınanların üzerinde yapılan aramada, fuhuş pazarlığı sırasında görevliler tarafından kendilerine verilen seri numaraları alışmış paralar ele geçirildi.

Gazinolarda Gürcistan uyruklu K.U., N.M. ve M.K. isimli 3 bayan da göz altına alınarak sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.
 
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada;“İl Emniyet Müdürlüğümüzce fuhuşla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda; Ardahan yolu üzerinde faaliyet gösteren üç farklı müzikhol ve otelde, fuhuş, fuhşa aracılık ve fuhuş yapmaya yer temin etmek suçlarının işlendiğinin tespit edilmesi üzerine eş zamanlı yapılan operasyonlarda toplam 13 şüpheli yakalanarak haklarında “fuhuş, fuhşa aracılık ve fuhuş yapmaya yer temin etmek” suçlarından adli ve idari işlem yapılmıştır” denildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.