1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Sahte Para Operasyonu
Karsta Fidan Dikimi YAPILDI

Kars'ta Fidan Dikimi YAPILDI

Çeşitli etkinliklerle kutlanan Trafik Haftası kapsamında Kars'ın Fevzi Çakmak Mahallesindeki Trafik Hatıra Ormanına fidan dikimi yapıldı.

A+A-

Çeşitli etkinliklerle kutlanan Trafik Haftası kapsamında Kars’ın Fevzi Çakmak Mahallesindeki Trafik Hatıra Ormanına fidan dikimi yapıldı.

Protokol’ün de katıldığı fidan dikim töreninde konuşan Vali Ahmet Kara, “Sadece trafik değil, her kamu kurumu fidan diksin talimatı verdi” dedi.
Ormanların önemine dikkat çeken Vali Kara, “Ağaç, sadece insanların değil, bütün canlıların hayat bulduğu, ortam bulduğu bir nesnedir. Dolayısı ile sadece bu işle görevli çevre müdürlüğü değil, herkes fidan dikmelidir. Her kamu görevlisi, her daire ağaç diksin” diye konuştu.

Vali Kara ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de talimat vererek, “Her ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için çevre müdürlüğü sahalar ayırsın, Milli Eğitim de ağaç diksin” talimatını verdi.
Fidan dikme törenine katılan protokol, daha sonra poşetlere sarılı çam fidanlarını kepçe ile açılan çukurlara elleriyle diktiler.
Protokolün fidan dikimini görüntüleyen gazetecilerde, Kars Valiliği Basın Müdürü Seyit Müçteba Erdem ile birlikte ortak bir fidan diktiler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.