1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Buz Pistine Dönen Yollar
Karsta Fibernet Projesi BAŞLATILDI

Kars'ta Fibernet Projesi BAŞLATILDI

Telekom İl Müdürü Ali Aktoprak, Kars'ta fibernet projesini başlattıklarını söyledi.

A+A-

Kars Telekom İl Müdürü Ali Aktoprak, telekominaksiyon alt yapısının modern şekilde vatandaşların ihtiyacını karşılaması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Ali Aktoprak; "Günümüz telekominaksiyon sektöründe önceden 12 kanal sistem ile hizmetleri verdiğimiz noktalarda bugün 8 megabit, 10 megabit hızla internet hizmeti verilmesi istenmektedir.

Dolayısıyla hem şehir merkezinde hem de ilimizin kırsal alanında Telekominaksiyon altyapısını en modern şekilde insanların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yatırımlarımızı sürdürmekteyiz" dedi.

Kars Telekom İl Müdürü Ali Aktoprak, kente vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve fibernet projesi kapsamında Yenişehir Mahallesi'nde çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti.

Aktoprak; "Kars merkezinde fibernet projesi ne geçmek aşamasındayız. Yenişehir Mahallesi'ndeki bütün dikey yapılaşan binaların tamamını fibernet projesi kapsamında bitirdik. Servise verdik oradaki abonelerimizin hızını 8 megabitten, 100 megabite kadar yükseltme imkanına sahip olduk. İl merkezimde diğer mahallelerimizi ve diğer caddelerimizi de peyder pey ödeneklerimizin durumuna göre fibernet projesi kapsamında yatırımlarımız devam ediyor. Bakır kablolardan kurtulup, artık fiberoptik kablolar üzerinden internet ve telefon hizmetlerimizi en kaliteli sunmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.