1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. HDP, Cumhurbaşkanı Adayı Çıkaracak!
Karsta Fazla Yolcu Cezası ve KEYFİYET!

Kars'ta Fazla Yolcu Cezası ve KEYFİYET!

Kars'ta Paşaçayır güzergahında dolmuşçuluk yapan bir sürücü ceza kesilmesine tepki göstererek aracını yakmak istedi.

A+A-

Kars’ta Paşaçayır güzergahında dolmuşçuluk yapan bir sürücü ceza kesilmesine tepki göstererek aracını yakmak istedi. Güçlükle sakinleştirilen sürücü ifadesi için emniyete götürüldü.

DOLMUŞ DENETİMİ HAKLI MI?

Dolmuş şoförü Cevdet Koyuncu, seyir halindeyken Faikbey Caddesi’nde ekipler tarafından yapılan uygulamaya denk gelince fazla yolcudan cezai işleme maruz kaldı. 62 TL ceza yazılan dolmuşun sürücüsü sinir krizi geçirtti. Cezanın ardından aracından inerek dolmuşunu yakmak isteyen sürücüye meslektaşları ve yoldan geçenler müdahale etti.

Daha sonra Emniyet güçleriyle dolmuş şoförü arasında tartışma yaşandı. Tartışmaların ardından polis otosuyla ifadesi almak üzere Emniyete götürülen Cevdet Koyuncu’nun dolmuşunu da meslektaşları alarak durağa götürdü.

Geçen haftalarda da bu tip cezalara maruz kaldığı öne sürülen dolmuşçunun meslektaşları Paşaçayır mahallesine hizmet veren dolmuşlara ard arda ceza kesildiğinden yakındılar. Sürücüler, Paşaçayır güzergahında Üniversite ve YURTKUR olduğundan öğrencileri derslerine yetiştirmek için fazla yolcu almak zorunda kaldıklarını belirttiler.

Dolmuşlarla okullarına gidip gelen öğrencilerden bazıları da Emniyet güçlerine hak vererek derslerine geç pahasına da olsa fazla yolcu alınmasına karşı olduklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.