1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Gençlik Merkezi Resmen Açıldı
Karsta Çiftçilere Yem Bitkileri DESTEĞİ

Kars'ta Çiftçilere Yem Bitkileri DESTEĞİ

Kars'ta çiftçilere ödenmesi beklenen 16.5 milyonluk yem bitkileri desteğinin çiftçilerin banka hesaplarına yatırılacağı bildirildi.

A+A-

Kars'ta çiftçilere ödenmesi beklenen 16.5 milyonluk yem bitkileri desteğinin çiftçilerin banka hesaplarına yatırılacağı bildirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kars Milletvekilleri Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan tarafından yapılan yazılı açıklamada, bölge milletvekillerinin gayretiyle ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın bölgedeki sıkıntılara kısmen çare olması amacıyla, yem bitkileri desteğinin hızlandırılarak sonuçlandırıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Çiftçilerin ödenmesini bekledikleri 16.5 milyonluk yem bitkileri desteği çiftçilerin banka hesaplarına 31 Ocak Perşembe günü yatırılacaktır. İlimizde ağır ve sıkıntılarla geçen bir kış sezonunda, bu ödemelerin çiftçilerimizin sıkıntılarını biraz hafifletmesi dileğiyle hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimize saygılar sunuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.