1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ın Sorunları ve Çözüm Önerileri
Karsta Bayramlaşma TÖRENLERİ

Kars'ta Bayramlaşma TÖRENLERİ

Vali Eyüp Tepe, Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde kurum, daire müdürleri ve STK'larla bir araya geldi.

A+A-

Kars protokolü düzenlenen programla bayramlaştı.

Son Valiler Kararnamesiyle Kars'a atanan Vali Eyüp Tepe, Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde kurum, daire müdürleri ve STK'larla bir araya geldi.

Öğretmenevi'nde yapılan bayramlaşma törenine Vali Eyüp Tepe, 14. Mekanize Tugay Komutanı Vekili Jandarma Kıdemli Albay Osman Uçar, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Hidayet Metin Erdoğan, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarları, şehit aileleri ve basın mensupları katıldı.

Öğretmenevi'ndeki bayramlaşmanın ardından Vali Tepe, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Tugay Komutanı Vekili Kıdemli Albay Osman Uçar, Vali Yardımcısı Karahan Daşdan ve beraberindekiler ilgili önce Kars Devlet Hastanesi ziyaret etti. Devlet Hastanesi'nde hastaların bayramını kutladı. Her5 hangi bir sıkıntıları olup olmadığını sorarak kendilerine şifalar diledi. Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'ta hastalara karanfil verdi, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Eyüp Tepe ve beraberindekiler buradan Kars Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde kalan Yetiştirme Yurdu öğrencilerini ziyaret ettiler. Yurt ziyaretine Vali Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Tugay Komutanı Vekili Kıdemli Albay Osman Uçar'ın eşleri de katıldı. Bir süre yurt öğrencileriyle sohbet eden protokol üyeleri, daha sonra yurttan ayrıldılar.

İlgili Haberler

Kars Belediyesi'nde Bayramlaşma

Kars Belediye Başkanlığı Hizmet Binası'nda gerçekleşen bayramlaşmaya Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Başkan Yardımcıları İsmet Yılmaz, Haydar Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, Şube Müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, belediye personeli olarak hep birlikte ele ele vererek Kars'a daha güzel hizmetler vereceklerini söyledi.

Bozkuş; "Öncelikle hepinizin Mübarek Ramazan Bayramı kutluyorum. Hepimiz bu kentte yaşayan insanlarız. Burada insanlara hizmet etme şansını yakalamışız. Bu kentte yaşayan insanları memnun ettiğimiz sürece onlarda sizlere haklarını helal edecektir. Bu doğrultuda hep birlikte Kars'ı hak ettiği yere taşımalıyız. Sizlere özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Tekrar sizlere hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.