1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Selim’de 'Davranışlarımla Kazanıyorum Projesi'
Karsta 900 Lira İçin Duvar DELDİLER !

Kars'ta 900 Lira İçin Duvar DELDİLER !

Kars'ta bir işyerine duvarı delmek suretiyle giren hırsızlar 900 TL para çaldılar.

A+A-

Kars’ta bir işyerine duvarı delmek suretiyle giren hırsızlar 900 TL para çaldılar.

Edinilen bilgilere göre olay dün Yusufpaşa Mahallesi’nde gece meydana geldi. 20, 37, 40 yaşlarında 3 şüpheli bir işyerine ilginç bir yöntemle girdiler.

İşyerinin yan tarafında bulunan kullanılmaz durumdaki lokantanın duvarını delmek suretiyle girerek içerideki çelik kasada bulunan 900 TL parayı çalarak olay yerinden ayrıldılar.

Bu sırada, durumundan şüphe edilen bir kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin kullanmış olduğu araç içerisinde yapılan aramada olayda kullanıldığı tespit edilen 1 adet levye bulunarak el kondu. Yapılan çalışmalar neticesinde diğer şüpheliler de yakalandılar ve Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla gözaltına alındılar.

Benzer Haberler...

Uyuşturucu ve Sigara Operasyonu

Kars’ta 200 paket kaçak sigara ve 12 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri "Tütün Mamülleri ve Alkollü İçki Kaçakçılığı"ndan bir şüpheli gözaltına alındı. Dün öğlen saatlerinde, Ortakapı Mahallesi'nde durumundan şüphe edilen 22 yaşındaki şüphelinin çantasında yapılan aramada toplam 200 paket gümrük kaçağı sigara bulunarak el kondu.

Şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

****

KOM Şubesi ekiplerinin "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak"tan 2 şüphelinin gözaltına alındığı, 1 şüphelinin de firari olduğu olay ise dün akşam saatlerinde Bayrampaşa Mahallesi'nde meydana geldi.

Bir ikamette yapılan aramada 12 adet uyuşturucu hap bulunarak el kondu. Arama sırasında şüpheli 20 yaşındaki şüpheli, görevlilere direndiğinden hakkında işlem yapıldı. 18 yaşındaki diğer şüpheli ise Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

21 yaşındaki firari şüpheliyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.