1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Dondurucu Soğuklar
Karsta 2.nci Van Plakalı Araç ALARMI

Kars'ta 2.nci Van Plakalı Araç ALARMI

Kars'ta cadde üzerinde çalışır halde park edilen Van plakalı kamyon, polisi alarma geçirdi.

A+A-

Kars'ta cadde üzerinde park edilen çalışır durumdaki Van plakalı kamyon, polisi alarma geçirdi.

Kars'ta Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi üzerinde park edilen çalışır durumdaki Van plakalı kamyon, vatandaşların paniğe kapılmasına neden oldu. Polis caddeyi trafiğe kapatıp çevrede önlem alırken, bomba imha uzmanları kamyonda arama yaptı. Bir süre sonra ortaya çıkan kamyon sürücüsü, dondurulmuş gıda taşıdığını, o yüzden arabayı stop etmediğini söyledi. Polis, kamyon sürücüsüne trafik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle ceza yazdı.

VATANDAŞIN 65 (VAN) PLAKA KAYGISI

Kars Gazi Muhtar Paşa Caddesi üzerinde dün saat 22.30 sıralarında çalışır durumda park edilmiş 65 NE 874 plakalı kapalı kasa kamyonunu görenler, bomba yüklü olabileceğinden şüphelenerek polise haber verdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis, aracın sürücüsüne ulaşamayınca caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, şüpheli kamyon çevresine kimseyi yaklaştırmadı. Bomba imha ekipleri de kamyon çevresinde inceleme yaptı.

SÜRÜCÜSÜ GELDİ

Bir süre sonra kamyonun sürücü olduğunu belirten Recep Bingöllü geldi. Araç çevresinde inceleme yapan polisleri görünce şaşıran Bingöllü, dondurulmuş gıda taşıdığını belirtti ve kasayı açarak içerisindeki gıda maddelerini gösterdi. Gıda maddelerinin bozulmaması için kamyonu çalışır durumda park ettiğini anlatan Bingöllü ile bir polis arasında tartışma yaşandı.

POLİS, 'SORUMLU DAVRANIN' DİYE ÇIKIŞTI

Polis, sorumsuz davranmakla suçladığı kamyon sürücüsüne, "1.5 saattir aracınızı çalışır vaziyette bırakıp gitmişsiniz. Terör var. Ben burada halkın güvenliğini sağlamak zorundayım. Siz de duyarlı olmak zorundasınız" diye çıkıştı.

İncelemesi yapılan kamyonun temiz çıkmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı. Trafik kurallarını ihlalden Bingöllü'ye ceza yazıldı ancak ne kadar olduğu açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.