1. HABERLER

  2. Iğdır'da Basketbol Kursu AÇILDI
Karsspor'un 2. Lig'de KALMA MAÇI..

Karsspor'un 2. Lig'de KALMA MAÇI..

Karsspor, 9 Mayıs Pazar günü (yarın) oynayacağı Karadenizspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

A+A-

TFF 2. Lig, 3 Klasman grubu takımlarından Karsspor, 9 Mayıs Pazar günü (yarın)  Trabzon Karadenizspor ile kader maçına çıkacak.

 

Karsspor, Trabzon Karadenizspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

 

Grup lideri Trabzon Karadenizspor'u konuk edecek olan Yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmadan mutlak süratle 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

 

Karsspor Teknik Direktörü Haluk Seçkin, bütün hazırlıklarını tamamladıklarını, Pazar günü oynayacakları Trabzon Karadenizspor karşılaşmasından galip ayrılmaktan başka şanslarının olmadığını söyledi. Seçkin, "Karadeniz karşılaşması Kars spor için dönüm noktası olacak. Bu maç bizim kadar bu ilde yaşayanlarında kader maçı olacak. Bu nedenle Pazar günü herkesin stadyumda yerini alarak takıma destek olmasını bekliyoruz" dedi.

 

LİG ATEŞTEN GÖMLEK

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda takımların puanlarının birbirine yakın olması her takımın mutlak suretle kazanmak parolasıyla çıkacakları karşılaşmalarda puan kaybeden takımın durumunu tehlikeye sokacak.

 

Bu nedenle bu hafta oynanacak karşılaşmalar takımlar açısından büyük önem taşıyor. Kaybeden takım, 2. lige veda edecek 3. takım olacak.


İlgili Haber..

Karsspor 'DÜŞME POTASI'na GİRDİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
2 Yorum