1. HABERLER

  2. Karsspor'da TEKNİK KADRO'da Değişim..!
Karsspor'da TEKNİK KADRO'da Değişim..!

Karsspor'da TEKNİK KADRO'da Değişim..!

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu takımlarından Karsspor'da yöneticilerinin istifasından sonra 'teknik kadro'da değişti.

A+A-
TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu takımlarından Karsspor'da yöneticilerinin istifasından sonra 'teknik kadro'da değişti.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Karsspor Kulübü Başkanı Ekrem Demir hakkında ağır eleştirilerde bulunan İsmail Yıldız, Mustafa Tanı, Hücet Balkay ve Nihat Çelebi istifası gündemde iken, kulüpten yapılan açıklamada; Teknik Direktör Aydın Yavuz, yardımcı Antrenörü Mehmet Aras ve kaleci antrenörü Şakir Ertan Şahinkaya’nın işine son verildi.

Karsspor Kulübü adına açıklamada bulunan Yargıç Harmankaya, “Karsspor Kulübünün Teknik Direktörü Aydın Yavuz, yardımcı Antrenörü Mehmet Aras ve kaleci antrenörü Şakir Ertan Şahinkaya ile yollarını ayırdıklarını, Ankaraspor’u şampiyon yaparak birinci lige çıkaran, Ankara bölgesine kayıtlı, Giresunspor, Ankaraspor, Şekerspor, Gümüşhanespor, Maraşspor Urfaspor, Ankara Demirspor gibi kulüpleri çalıştıran 2. Lig A ve B kategorisinde görev yapmış Haluk Seçkin ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Ayrıca, yardımcı Antrenör Elvan Milağ, kaleci Antrenörü Nurettin Kabalak ile de 30 Mayıs 2010 tarihine kadar anlaşma yaptıklarını ifade eden Harmankaya, Nurettin Kabalak’ın ve Elvan Mirağ’ın tesislere gelerek bugün takımın başında antrenmana çıktıklarını vurguladı.”

Bu değişikliklerle ilgili açıklama yapan Harmankaya, “Amacımız teknik kadroyu daha da güçlendirerek Karsspor’un önünü açmaktır. Giden teknik heyet ile hiçbir problem yaşamadık. Karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmeleri fesh ettik. Hedefimiz; bu sezon ligde kalarak önümüzdeki sezon Bank Asya Liginde mücadele etmektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.