1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. KOSGEB'den 'Dolandırıcı'lara Karşı Uyarı
Karslı Boksörler Urfada YARIŞACAK

Karslı Boksörler Urfa'da YARIŞACAK

Karslı boksörler, Ş.Urfa'da 20-27 Kasım 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 'Türkiye Boks Şampiyonası' için gün sayıyor.

A+A-

Karslı boksörler, Ş.Urfa'da 20-27 Kasım 2011 tarihleri arasında yapılacak olan "Türkiye Boks Şampiyonası" için gün sayıyor.
Kars'ı temsilen 56 kilo da Adem Kırtay, 69 kilo da Talat Kahraman, 75 kilo da Ilgar Çelik ve 81 kilo da Adem Koç olmak üzere toplam 4 boksör müsabakalara hazırlanıyor. Şanlıurfa ilinde yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonası için boksörlerin 18 Kasım da yola çıkmaları bekleniyor.

Şanlıurfa’da yapılan müsabakalarda dereceye giren boksörler Kars’ı temsilen milli takım kamplarına katılmaya hak kazanacak ve daha sonra da başarı derecelerine göre yurt dışında ülkemizi temsil edebilecekler.
Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Öner Osmanoğlu, “Kars ilinde gerçekleştirilecek müsabakalar için 2011 faaliyetinin sonlarındayız, nasip olursa 2012 yılıyla birlikte faaliyetlerimiz devam edecektir. Biz sporcularımızdan çok eminiz ve hak ettikleri başarılara ulaşacaklarına inanıyoruz” şeklinde konuştu.
Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından faaliyete geçirilmesi planlanan Sarıkamış ilçesindeki yeni Kayak Tesislerinin de bu yıl itibariyle faaliyete gireceğini belirten Öner Osmanoğlu, “İnşallah bu kayak tesislerini bu yıl faaliyete geçirmekle birlikte orada yetiştirilen kayakçılarla da ilimiz adına olumlu sonuçlar meydana gelecektir” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.