1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mumyalar Amerikalıları Şaşırttı
Karsın Yılbaşı Hindileri Pazara İNDİ

Kars'ın Yılbaşı Hindileri Pazara İNDİ

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan hindiler, Kars şehir merkezinin bazı bölümlerinde görücüye çıktı.

A+A-

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan hindiler, Kars şehir merkezinin bazı bölümlerinde görücüye çıktı.

Kars’ta birçok hindi üreticisi olmasına rağmen bölgenin simgesi haline gelen kazın gölgesinde kalan hindiler yılbaşı yaklaşırken piyasada yer tutmaya başladılar.

Yılbaşının vazgeçilmezi olan hindiler yenin yıla 10 gün kala kazın yanında beğenicilerine sunulmaya başlandı. Yeni yeni piyasası belirlenen hindilerin fiyatları 30 TL olarak görülse de yılbaşının yaklaşmasıyla artması bekleniyor. Daha şimdiden alıcılar ile hindi satıcıları arasında geçen sıkı pazarlık ise gözlerden kaçmadı.

Hindi sahipleri ise fiyatların oldukça ucuz olduğuna değinerek, “Bu fiyatlar yılbaşı yaklaştıkça artacak ve kimse bu fiyatlara hindi alamayacak” diye konuştular.

Alış-verişlerde ilginç görüntülerde yaşanıyor. Satıcılar kaçan hindilerini kovalamakla ve bir daha kaçmamaları için ayaklarını bağlamakla meşgul oluyorlar. Alcıların bakıp yere bıraktıklarını ve ayaklarının açılmasına neden oldukları hindilerin yeniden kaçmalarına sinirleniyorlar. Renkli görüntülere sahne olan hindi pazarı da bu görüntülerle 2011-2012 sezonunu açmış oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.