1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dr.gündoğdu Cuma Günü Resmen Aday Adayı Olacak
KARSESOBun Yeni Binası HİZMETTE

KARSESOB'un Yeni Binası HİZMETTE

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KARSESOB) yeni binasını hizmete soktu.

A+A-

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KARSESOB) yeni binasını hizmete soktu.

İHA'nın haberine göre, KARSESOB Başkanı Adem Burulday, eski hizmet binasının üzerine iki kat ileve edilerek esnafa yakışır her türlü ince ayrıntıya kadar düşünülerek hizmet binası yaptıklarını belirtti.

Özellikle D belgesinin Kars'ta düzenlenmesinde önemli katkısı olan Adem Burulday, Karslı esanafın hizmetinde olduklarını söyledi.

Burulday; "Bizim idari binamız yetersizdi. Mevcut binamızın iki katı. Buna iki kat daha ilave ederek modern bir hizmet binası yaptık. Çünkü toplantılarımız oluyordu. Seminerlerimiz oluyordu. Dışarıdan seminerlerimiz misafirlerimiz geliyordu. Binamız yetersiz olduğundan tooplantılarımızı dışarıda yapmak zorunda kalıyorduk. Bundan dolayı hizmet binamızı toparladık" dedi.

insanların gidici olduğunu, yapılan hizmetlerin kalıcı olduğunu ifade eden Burulday; "Biz neler yapabiliriz? Bunun hesaplarını yapıyoruz. Esnafımıza, sanatkarımıza, Kars'ımıza neler yapabiliriz? Bunları düşünüyoruz. Bu anlam içerisinde hizmet binamızı yeniledik.

Toplantı salonunun idari birim odalarının, dinlenme salonun olduğu bir hizmet binası yaptık. Amacımız deminde ifade ettiğim gibi kalıcı biğr şeyler yapmak. Biz bunun için çabalıyoruz. Hizmet binamız Kars'a hayırlı olsun. Ufak tefek işlerimiz kaldı. Onlarda tamamlanınca hizmet binamızın resmi açılışını da inşallah birlikte yapacağız" diye konuştu.

KARSESOB Hizmet Binası'na ileve edilen iki katta Toplantı Salonu, Birlik Başkan Odaları, Başkan Odası, genel Sekreterlik, Dinlenme Salonu en ince ayrıntısına kadar düşünüler yapıldı. Hizmet Binası'nın açılışının önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.