1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Aşık Şeref Taşlıova’nın Sazı Yine Kırıldı
KARSESOB Hizmet Binasına Kat İLAVESİ

KARSESOB Hizmet Binasına Kat İLAVESİ

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KARSESOB) Başkanı Adem Burulday, yeni hizmet binasının tam teşekküllü olarak hizmete geçirilmesi için aralıksız çalışıyor.

A+A-

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KARSESOB) Başkanı Adem Burulday, yeni hizmet binasının tam teşekküllü olarak hizmete geçirilmesi için aralıksız çalışıyor.

Sürekli esnafların içerisinde olan ve esnafların sorunları direk ilgili yerlerle bağlatı kurarak çözen KARSESOB Başkanı Adem Burulday, yeni hizmet binasının tam teşekküllü olarak hizmete geçirilmesi için aralıksız çalışıyor.

Göreve başladığı günden itibaren sürekli esnafların yanında olan ve esnafın sorunlarını birer birer çözen Adem Burulday, hizmet binansının tamamlanması için çalışmları hızlandırdı.

Küçük Kazımpaşa Cad. Havuz Sokakta bulunan KARSESOB'a ait ait binanın üzerine iki kat daha ilave ettiklerini belirten Başkan Adem Burulday; "Biz göreve başladığımızda hedeflerimiz vardı. Bu hedeflerimizn arasında daha sağlıklı, esnaflara daha güzel ortamda hizmet verebilmek için binamızın büyütülmesi gerekiyordu. Bu anlam içerisinde mevcut binamıza iki kat daha ilave ettik. Yeni ilave ettiğimiz katların kaba inşaatını tamamlamıştık. Şimdi içeride çalışmalar yapılıyor. Kısa sürede hizmet binamız tam teşekkülü faaliyete geçecektir" dedi.

İlave ettimiz iki kat içerisinde bir başkan odası, genel sekreterlik, çok amaçlı toplantı salonu, mutfak ve dinlenme odaları yapılıyor diyen KARSESOB Başkanı Adem Burulday; "Kars esanafına yakışır bir hizmet binası yapıyoruz. Kısa sürede tamamlayarak açılışını yapacağız. Burada esnaflarımız ile toplantılar düzenleyeceğiz. Sorunları, sıkıntıları bu binada masaya yatıracağız. Gerekli çözümleri burada üreteceğiz. Kangren olmuş, yıllarca çözülmemiş ve çözüm bekleyen sorunlarıda genel merkez aracılığıyla ilgili yerlere ileteceğiz. Esnafımız sıkıntı içerisinde olurken bizim rahat etmemiz söz konusu olamaz" şeklinde konuştu.

Daha sonra hizmet binasında yapılan çalışmaları inceleyen KARSESOB Başkanı Adem Burulday, inşaatın kaba işinin bittiğini ve boyasının yapıldığını kaydetti.

Burulday, hizmet binasının kısa sürede tamamlanarak açılışının yapılacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.