1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkiye’nin Nüfusu 84,5 milyonu Geçti
Karsa Allgäu-Orient Rallysi GELİYOR

Kars'a 'Allgäu-Orient Rally'si GELİYOR

Allgäu-Orient Rallye Oldtimer ve Youngtimer araçların katılabildiği dünyanın son otomobil macera ve dostluk rallisi Kars'a geliyor.

A+A-

Allgäu-Orient Rallye Oldtimer ve Youngtimer araçların katılabildiği dünyanın son otomobil macera ve dostluk rallisi Kars’a geliyor.

KHA'nın haberinde,
Almanya’nın güneyinden başlayarak Bakü’de bitecek ralli, Avrupa ve Kafkasya Parkuru olmak üzere iki etaptan oluşuyor. 

Kars'taki organizasyon Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak.  Program ile ilgili olarak  Kars Oteller ve Lokantacılar Derneği (KARSOD) Başkanı Halit Özer, kişi ve kurumlara mal olmayacak bu organizasyona herkesin sahip çıkmasını istedi.

Özer sunuş konuşmasında,

"Ağrı Dağı ziyaretinden sonra Kars Pit-Stop ayağında araçlar, Kars Merkezi’nde konaklayacaklar. 8 Mayıs Salı akşamı Kars’a varacak araçlar Kars Merkezi’nde halkın da katılacağı parti ile geceleyecekler ve 9 Mayıs Çarşamba sabahı Kars startının ardından Karahan köyüne gidilecek burada ana okulu ve sağlık ocağı yapımı başlatacaklar ardından da yaptıkları Nuh'un gemisi maketini Kars çayına bırakacaklar. Rally ekibi daha sonra Gürcistan Batum’a hareket edecekler." ifadelerine yer verdi.

Organizasyona 20 ülkeden toplam 111 takım, 355 araç ve 666 yarışmacı katılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.