1. HABERLER

  2. Kars Digor'da KÖYDES Çalışmaları
Kars'ta Dolmuşlara SIKI DENETİM

Kars'ta Dolmuşlara SIKI DENETİM

Kars Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler dolmuşlar üzerinde başlatmış olduğu 'Fazla Yolcu Uygulaması'na aralıksız devam ediyor.

A+A-
Kars Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri dolmuşlar üzerinde başlatmış olduğu "Fazla Yolcu Uygulaması"na aralıksız devam ediyor.
İl genelinde çalışan dolmuşların fazla yolcu aldıkları konusunda vatandaşlar gelen ihbar ve şikayetleri değerlendiren trafik ekipleri, Ordu Caddesi Cumhuriyet Meydanı'nda kontrollere başladı. Dolmuşları kontrol eden ekipler fazla yolcu alan dolmuş sürücülerini ikaz etti. Kontrollerde Karayolları Trafik Kanunu'nun 65/1-a maddesine uymayan iki dolmuş'a görevli memurlar tarafından ceza kesildi.
Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek; "Trafik güvenliği ve vatandaşlar huzuru için yapılan bu uygulamaların aralıksız devam edecek. Sürücülerin mağdur olmamaları için trafik kurallarına uymaları gerektiğini" belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.