1. HABERLER

  2. Çıldır Gölü Nihayet Dondu!
Kars'ta 'Bay Hooop Evde Şamata' Oyunu

Kars'ta 'Bay Hooop Evde Şamata' Oyunu

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği tarafından ‘Bay Hooop Evde Şamata’ tiyatro oyunu, 27 Mart Cumartesi ve 28 Mart Pazar günü 11:00 ve 13:00 seanslarıyla Kars Kültür Merkez

A+A-
Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği tarafından çocuklara sigorta bilinci kazandırabilmek amacıyla hazırlanan “Bay Hooop Evde Şamata” oyunu, 27 Mart Cumartesi ve 28 Mart Pazar günü 11:00 ve 13:00 seanslarıyla Kars Kültür Merkezi'nde Karslı çocuklarla buluşacak. Kars’ta çocuklar oyunu ücretsiz olarak izleme fırsatı bulacak.
Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği’nin talebi doğrultusunda çocuklara sigorta bilincini aşılamak amacıyla BKM tarafından yazılıp sahnelenen “Bay Hooop Evde Şamata” oyunu, yola çıktığı Anadolu turnesinde hem çocuklar hem de veliler tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor.  Şimdiye kadar yaklaşık 17.000 km yol kat eden oyun, 37 günde yaklaşık 47 bin izleyiciye ulaştı.
Ülkemizde sigorta bilincinin gelişmesini sağlama vizyonu doğrultusunda Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği’nin (TSRŞB) talebi ile BKM tarafından hazırlanan “Bay Hooop Evde Şamata” oyunu minik izleyicilerinden tam not alıyor.
Şu ana kadar başta İstanbul’un birçok ilçesinde de olmak üzere Edirne, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale, İzmit, Bursa, Denizli, Antalya, İzmir, Konya, Kayseri, Adana, Gaziantep, Malatya, Elazığ, Trabzon, Samsun, Erzurum, Erzincan, Kütahya, Eskişehir ve Yalova’da perdelerini açan oyun toplamda yaklaşık 47.000 çocuk ve veliye ulaşmayı başardı. Oyun, çocukların yanı sıra velilerden de beğeni topladı. Oyun ile şu ana kadar yaklaşık 17 bin kilometre yol kat edildi.
TSRŞB’nin sponsorluğunda çocuklar için son derece eğlenceli ve keyifli olan “Bay Hooop Evde Şamata” oyunu Kars, Şanlıurfa, Mardin, Hatay, İskenderun, Ankara‘dan sonra 2010 yılı 23 Nisan günü İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde Final oyunla bu sezonu kapatacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.