1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman'da Sulama Suyu Cinayeti... Komşusunu Bıçakla Katletti
Kars ve Türkiyede 23 Nisan COŞKUSU

Kars ve Türkiye'de 23 Nisan COŞKUSU

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, KKTC'de ve dış temsilciliklerde kutlanıyor.

A+A-

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, KKTC'de ve dış temsilciliklerde kutlanıyor.

Kars'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor..

KARS'TA 23 NİSAN COŞKUSU

Kars'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı.

Kars Valiliği önünde gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamasına katılan çocuklar neşeli anlar yaşadı. Kars'ta Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 92'inci yılı için ilk program Atatürk Anıtı'ında düzenlendi.

Burada Kars Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı ve siyasi parti çelenklerinin anıta bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.

Program daha sonra hükümet konağı önünde devam etti. Renkli görüntülerin yaşandığı 23 Nisan çocuk şenliğinde, Kars Valisi Ahmet Kara ve protokol üyeleri halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından protokol üyeleri günün anlam ve önemini belirten bir konuşmalar yaptı. Öğrencilerin şiirler okuduğu törende; çocuk korosu, sevilen parçaları seslendirdi. Gösteriler sonunda, halk oyunları ekipleri de bir gösteri sundu.

Törenin sonunda resmigeçit töreniyle öğrenciler protokolü selamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.