Kars Valisi Ahmet Karanın Veda MESAJI

Kars Valisi Ahmet Kara'nın Veda MESAJI

Son Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Kars Valisi Ahmet Kara veda mesajı yayımladı.

A+A-

Son Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Kars Valisi Ahmet Kara veda mesajı yayımladı.

Kars Valisi Ahmet Kara veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Üç yılı aşkın bir süredir Kars’ımıza hizmet etmeye çalıştım. Çalışmalarımda objektiflikten ve hakkaniyetten hiç ödün vermeden Allah’ın bize verdiği güç, elimizdeki imkân ve kabiliyetlerin azamisini sarf etmiş olduğumdan emin olmanızı isterim. Görevim esnasında Kars halkından ve basından gördüğüm destek her türlü takdirin üzerindedir. Serhat Kars’ımızı gelecekte hayırla yâd edeceğim kuşkusuzdur.

Ayrılırken sizlerden dileğim, birlik ve beraberliğimizi asla bozmadan ilin elindeki imkân ve şartları iyi kullanmanız, olumsuzlukları ise fırsata dönüştürecek atılım ve yatırımlardan geri durmamanızdır. Kars-Tiflis-Bakü Demiryolunun getireceği avantaj asla gözden uzak tutulmamalıdır. Bu ilin geleceği hayvancılık ve turizmdedir. Bu iki konu asla ihmal edilmemelidir. Bu alanlara yapılacak yatırımlar iyi bir gelecek vadedebilir. Geleceğin tüm Karslılara hayırlar getirmesini Allahtan niyaz eder, herkese başarılar ve aile hayatında huzur ve sağlık temennilerimle hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum. Hepinize Allah’a ısmarladık. Allah’a emanet olun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.