1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Korku Dolu Saatler... Güngören Otel'inde Yangın!
Kars Valiliğindenden Heyelan AÇIKLAMASI

Kars Valiliğindenden Heyelan AÇIKLAMASI

Kars'ta yayın yapmakta olan yerel gazeteler ile internet haber sitelerinde 'Kars'ta Yol Aras Nehri'ne Kayıyor' başlığıyla yayımlanan haberler üzerine Valilikten açıklama yapıldı.

A+A-

Kars’ta yayın yapmakta olan yerel gazeteler ile internet haber sitelerinde “Kars’ta Yol Aras Nehri’ne Kayıyor” başlığıyla yayımlanan haberler üzerine Valilikten açıklama yapıldı.
Kars Valisi Ahmet Kara imzasıyla yapılan açıklamada, “Haberde belirtilen Karakurt-Kağızman devlet yolu üzerinde Kalebaş Köyü mevkiinde meydana gelen heyelan 2010 yılında nehrin karşı kıyısında büyük çapta bir toprak kütlesinin kayarak nehir yatağını kapatması sonucu meydana gelmiştir. Söz konusu kesimin yapım, onarım ve deplase işlerinin ihalesi gerçekleştirilmiş olup, çalışmalara başlanmıştır. Ayrıca trafik güvenliği açıcından da gerekli işaretleme ve tedbirler alınmıştır.” denildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.